Horoskop na čtvrtek 9. března: Postavení planet vám dnes zkomplikuje den

Beran

Před láskou a flirtem dnes zavíráte oči. Nejznatelnější to bude u zadaných Beranů. Ti dělají schválně, že nevidí, jak je obletuje opačné pohlaví. Přitom by vám nezávazné koketování mohlo mnoho přinést. A to nemluvě o stydlivých nezadaných jedincích.

Býk    

Ve čtvrtek si najdete čas na své nejbližší. Klidně odejdete z práce dřív nebo odmítnete odpolední program. Momentálně chcete splnit sliby, které jste příbuzným a přátelům dali. Nekompromisní budete hlavně v případě, že se záležitost týká ratolestí.

Blíženci          

Během dne si najdete více času na lásku. Dojde dokonce k vyznání nejvřelejších citů vysněnému protějšku a snaze o navázání bližšího vztahu. Koketování vám nic neříká, vy do partnerství vkládáte hloubku a opravdové emoce. Každý před vámi roztaje.

Rak    

Prací se ploužíte naprosto bez energie a chuti. Nejnutnější povinnosti sice odvedete na jedničku, ale obvyklý úsměv na tváři se neobjeví. Zkuste se nabudit delší pauzou na oběd i nákupy pro radost. Kolegové se vás budou snažit z letargie vytáhnout.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

V zaměstnání jedete jako poblázněná lokomotiva. Hodláte stihnout všechny resty před víkendem a na pátek si zajistit pohodový den. Vyplatilo by se zpomalit tempo nebo požádat kolegy o pomoc. Večer byste si totiž mohli uhnat bolavá záda nebo vyčerpání.

Panna 

Na romantiku si budete muset nechat zajít chuť. Postavení planet navozuje realistickou atmosféru, v níž na žádné zbytečné emoce není prostor. Zato máte šanci vyřešit spoustu rozporů a nejasností, které dlouho zatěžovaly partnerství i rodinnou pohodu.

Váhy  

S protějškem dnes jednáte naprosto otevřeně. Nemáte před sebou žádná tabu, ale na rovinu mu řeknete, co vás trápí i co byste rádi změnili. V začátku se sice může vykrucovat, ale nakonec bude rád. Budete překvapení, co jeden otevřený rozhovor dokáže.

Štír     

Optimismus v práci vám přinese nečekané úspěchy. Na klienty se budete více usmívat a vaše jednání bude vstřícnější. Sice se nemusíte cítit úplně skvěle, ale veselý postoj vám nakonec dobrou náladu dodá. Nadřízení uvítají změnu a něčím malým vás odmění.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

Ve čtvrtek si začnete pěstovat silnější vůli. Znát to bude na Střelcích bojujících s nadváhou nebo se závislostí na kouření i alkoholu. Můžete zamávat na rozloučenou všemu, co vás rozčiluje. Tělo i mysl jsou ve čtvrtek připraveni na zásadní kroky ke změně.

Kozoroh         

Nebojte se vrhnout do komplikovaných povinností. Čtvrtek je skvělým dnem pro podepisování důležitých smluv, jednání s úředníky i soudní spory. Máte analytické myšlení a nedělá vám potíž chovat se asertivně. To jsou spolehlivé záruky vašeho úspěchu.

Vodnář          

Na pracovišti získáte neotřesitelné postavení. Diplomatické chování vám spolu s životním nadhledem vytvoří ideální podmínky pro komunikaci s kolegy i vedením. Dnes můžete zapracovat na vylepšení pracovních podmínek pro vás i ostatní spolupracovníky.

Ryby  

Domácnost bude ve čtvrtek dýchat harmonií. V rodině zavládnou přátelské vztahy, což bude znát nejvíce na pubertálních ratolestech. Mezigenerační rozdíly se smažou díky vašemu vstřícnému a tolerantnímu přístupu. Komunikace probíhá na mírové bázi.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.