Nečekané rozuzlení. Mádl má mít syna s fotografkou, Andrijana je minulostí

Ačkoliv radostná zpráva o narození miminka obletěla česká média už na začátku ledna, trvalo celý další měsíc, než se k ní herec Jiří Mádl vyjádřil. V únorovém rozhovoru pro Expres přiznal, že se mu narodil syn František. O matce dítěte ale mlžil a do žádných podrobností zacházet nechtěl.

Ještě donedávna Mádl tvořil pár s kostýmní výtvarnicí Andrijanou Trpković. Nyní už má být ale vše jinak. Mádl se podle bulvárních médií s umělkyní rozešel a na veřejnosti se začal objevovat po boku jiné mladé ženy.

Podle Expresu se Mádl aktuálně stýká s fotografkou Kateřinou a žijí spolu jako rodina. Důkazem mají být mimo jiné společné snímky před domem.

[chooze:article;value:489607]

​Brunetka na instagramu navíc před pár dny sdílela příspěvek s fotkou miminka. V něm mimo jiné děkuje synu Františkovi, že jí přišel do života.

"Děkuju, Františku, že sis vybral mě a udělal ze mě mámu. Že už vím, jaký je to, cítit tě u sebe v břiše a cítit touhu tě ochránit a také ti dát důvěru a sílu, abys vše zvládl podle sebe. Jak potřebuješ. Transformovat strach na důvěru. Že už vím, jaké to je, porodit dítě," rozněžnila se Kateřina.

Dojemný příspěvek okomentoval také Mádlův bratr Pavel. "A já jsem ten nejpyšnější strejda. Fanoušek je boží dar a má ty nejlepší rodiče, jaké mohl mít," napsal k příspěvku.

Ukázka z filmu Deníček moderního fotra s Jiřím Mádlem v hlavní roli:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.