Výměna: Petra dostala Vláďu na psychiatrii. Druhou rodinu čeká svatba

Lucie s Tomášem se do Výměny přihlásili z hecu. "Byla to životní zkušenost. Nemyslela jsem si, že dostaneme takový protiklad. Tomášovi jsem to přála, ale že by z toho byl takto špatný, to by mě nikdy nenapadlo. Neměli uvařeno, uklizeno, Petra se nestarala absolutně o nic," stěžuje si Lucka. 

Tomáš to už nemohl vydržet a vybouchnul kvůli tomu, že jeho dcerka celý den nejedla. "Věděla jsem, že když půjde do tuhého a bude se to týkat našich dětí, může se tohle stát. Zachoval se takto a bouchly mu nervy," podotýká Lucie, která by se tak prý zachovala také. 

[chooze:article;value:489717]

​"Kdybych věděla, že Petra je taková lhářka, poukazovala bych na více nedostatků v jejich domácnosti. Ale já se jim snažila pomoct. Ty děti neměly pastu na zuby, hřeben, neměly pastelky, ani papír. Všechno jsem jim nakoupila. Vyprala jsem jim smradlavé a špinavé tašky do školy, aviváž tam taky neměli," popsala Lucie.

Navíc prozradila, s čím se jí ke konci Výměny partner Petry svěřil. "Vláďa mi řekl, že ho Petra tak psychicky vydeptala, že skončil na psychiatrii. Musel mít delší dobu prášky, aby to dával a byl v klidu. Zavolala na něj policajty, aby ho zpacifikovali. Problém je v Petře, ona není normální. Přála bych si, aby začala fungovat, aspoň pro ty děti," věří v lepší zítřky Lucie.

[chooze:article;value:488986]

​Ale Výměna přinesla do jejího života i mnoho pozitivního. Tomáš Lucku na konci požádal o ruku. "Svatba už se chystá. Museli jsme jít do pořadu, aby si Tomáš uvědomil, co má doma. Také mi začal trochu víc pomáhat. Uvědomila jsem si, že se strašně moc honím a chce to trochu zvolnit tempo, aby bylo víc času se sebrat a jet třeba výlet," uzavřela Lucie.

Jak se Lucii po Výměně změnil život, se můžete podívat ve videu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.