V Survivoru končí známá tvář. Odchází kvůli zdravotním důvodům

Moderátor a herec Václav Matějovský musel 17. den účasti v reality show Survivor kvůli zdraví opustit ostrov. "Byl jsem u doktora a ten mi nedoporučil další pokračování v soutěži. Řekl mi, že musím odpočívat minimálně dva až tři týdny," řekl svému kmeni Hrdinů Vašek.  

Při jeho chůzi je v sedmé epizodě jasně vidět, že na pravou nohu nemohl už ani pořádně došlápnout. "Nejlepším řešením je v tuto chvíli operace," doporučil mu na prohlídce lékař.

[chooze:article;value:489963]

​Se slzami v očích se tak Matějovský přijel rozloučit se svým kmenem. "Vezmu si věci a odjíždím od vás. Jak jsme spolu dennodenně a zažíváme špatné i dobré věci, tak jsme k sobě celkem přilnuli. A myslím, že jsme dobrá parta. Takže mě to štve, ale jinak to nejde," řekl Matějovský se zlomeným hlasem.

I některým jeho soukmenovcům tato nepříjemná novinka vehnala slzy do očí. Nezadržela je třeba Kateřina Klinderová, známá jako Kundosaki, Andrea Bezděková nebo Bára Mlejnková. "Mně se chce, kámo, taky plakat. A uzdrav se, slíbil jsi mi skok padákem," povzbudil Vaška Petr Švancara.

[chooze:article;value:489186]

​"Vypadnout jako jeden z prvních, ať už kvůli zranění, nebo kvůli vyhození, je strašné. Pro tu hlavu je to velká rána. O to víc mě štve, že končím takhle brzo, protože to je jedinečná příležitost, chce si to zkusit mnoho lidí, a ne každý může. A nejvíc mě mrzí, že jsem vás zklamal tím, že jsem to nedotáhl dál," vzkázal na závěr fanouškům.

Pítr a Martin jako rivalové v Survivoru? Jejich partnerky prozradily, co za tím je:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.