Mirka chce použít odměnu z Výměny na nové zuby: Chtěla bych se zase smát

V první rodině poznáte Karolínu (37), Jardu (36), Daniela (5), Anežku (3) a půlročního Dominika. Karolína se do Výměny manželek přihlásila, protože se doma cítí nedoceněná. "Hlavně mi jde o to, aby si děti uvědomily, že nejsem jejich služka," nastínila Karolína. "Třeba to upevní náš vztah," slibuje si od odloučení Jarda. 

Na druhé straně se seznámíte s Mirkou (33), Tomášem (31), Petrem (13), Matyášem (7), Zuzanou (3) a roční Natálií. Mirka to nemá s výbušným Tomášem jednoduché. "Máme problémy v rodině, hádáme se třeba i kvůli výchově. Jsem pedant na úklid. Když žena vypije kafe, ta sklenice tam je ještě dvě hodiny. Proč to neuklidí hned," nechápe Tomáš.

[chooze:article;value:488232]

​Karolína zvyklá na různé technologické vymoženosti je v nové rodině překvapena skromným vybavením a zaskočí ji nepořádek v kuchyni. "Pedant na úklid? Tohle je výsměch, ale to že se vaří na špinavým sporáku mu nevadí," říká rozčarovaná Karolína hned pár minut po příjezdu do nové domácnosti.

Po pár dnech vypukne konflikt Karolíny s Tomášem a stále se stupňuje. Tématem jejich sporu je utrácení peněz, kterých rodina nemá dostatek. Podle Tomáše Karolína zbytečně vyhazuje peníze do větru. Mirka v druhé rodině bojuje s technikou. Nelíbí se jí, kolik času děti tráví s tabletem v ruce, denně mají limit čtyři hodiny.

[chooze:article;value:483403]

​Mirka se těší, že peníze z Výměny použije na spravení zubů. "Žijeme od výplaty k výplatě. Já si zuby čistím, starám se o ně, ale těhotenství a děti mi dávají zabrat. Na to bych chtěla použít nějakou část odměny z Výměny. Úplně se těším, až se budu moct konečně normálně smát," zmínila.

Sledujte Výměnu manželek ve středu ve 20:20 na TV Nova, nebo už nyní na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.