Horoskop na středu 18. ledna: Vyplatí se vám zásadní rozhodnutí

Beran

Budete mít hodně energie, takže své povinnosti úspěšně zvládnete. A budete mít také zájem o rodinu. Snažíte se starat o děti a volat svým sourozencům. Už jen tím vylepšíte vzájemné vztahy a blízcí lidé si vás začnou pořádně všímat. Proto cítíte radost z domácnosti i z partnerství.

Býk    

Merkur je dnes poslední den retrográdní a vaše rozhodnutí něco změnit se vám vyplatí. Projeví se to v práci i ve vztahu. Budete ochotní na všem pořádně zapracovat a nebudete se spoléhat jen na své okolí. Hodně věcí tím zlepšíte a uděláte si očko u svého partnera. Když uvidí, jak se snažíte, rád vám u toho ještě pomůže.

Blíženci          

Ve středu se projeví vaše přátelská duše a pomůžete známému ve finanční tísni. Budete se docela divit, že se do ní dostal, dnes se na vás ale bude moci spolehnout. Vylepšíte společné vztahy, které se přenesou na jeho známé. Můžete se těšit, že se k vám peníze určitě dostanou, a navíc se tak otevíráte světu.

Rak    

Budete jako rychlík. V práci dnes zvládnete cokoliv a ukážete hodně síly a energie. Proto vám budou svěřovat důležitější úkoly a nechají vás počítat finanční částky. Navíc se umíte dobře chovat k cizím klientům, a tak je dokážete získat pro vaši vlastní firmu. Díky tomu vás čekají vyšší zisky.

ROČNÍ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2023/2024
22. ledna nám začne Nový čínský rok, který bude tentokrát pod vlivem ZAJÍCE. Podívejte se, co vám na tento rok předpovídají východní horoskopy a nechte se jimi vést!

Lev     

Dnes se nebojíte mluvit, proto vás čeká dobré pořízení na úřadech. Dokážete jednat o různých dokumentech své firmy. Přitom se chováte tak, že si svých partnerů při řeči opravdu vážíte, což bude skutečná přednost. Takže vám spadne kámen ze srdce a ve svém volném čase se můžete věnovat partnerovi a lásce.

Panna 

Merkurova retrográdní fáze dnes končí, a vy se tak budete muset zamyslete sami nad sebou. Ve vztahu totiž pocítíte výraznou nutnost posunu. Partner to cítí podobně, a proto si s ním dokážete vyříkat důležité otázky. Tím, jak se zachováte chápavě a s porozuměním, na něj dost zapůsobíte.

Váhy  

Budete opravdu šťastní, a dnes se do vás navíc dostane příval nové energie a nápadů. Ty dokážete využít ve své práci a firma začne lépe šlapat. Navíc přitom dobře naladíte své kolegy, kteří se k vám budou chovat přátelštěji. Svoje přednosti využijete i ve svém soukromí a dost rafinovaně se chováte v lásce.

Štír     

Uvnitř dnes budete trochu rozpolcení. Čekají vás ztráty ve financích, zároveň ale budete mít zisky v lásce. Když totiž nebudete mít chuť tolik pracovat, budete se víc věnovat svému partnerovi a domácnosti. To vám dá silnější pocity uspokojení, než jste dopředu očekávali.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Ve středu se budete přizpůsobovat druhým. Uchlácholíte svého souseda, jen aby vám dal na chvíli pokoj. Proto pochválíte jeho dům nebo auto a snažíte se mu lichotit i ohledně vkusu. Dokáže zjihnout, a proto budou vaše vztahy příjemnější. Ale erotické přibližování vám zase tak nesedne, i když si ho užíváte.

Kozoroh         

Je na vás pěkný pohled a projevíte svou zamilovanost. V zaměstnání tak budete mít nekonečné telefonáty a při schůzce vám budou jenom zářit oči. Kolegové a známí vám to budou vesměs přát, takže projevíte i náladu na něžnosti. Protějšek nebude proti, takže se večer věnujete tomu nejpříjemnějšímu.

Vodnář          

Budete spokojenější, protože vám práce bude lépe vynášet. Ještě že ji můžete dělat a být přitom tak spokojení. Druzí vás navíc berou jako větší autoritu. Také si budete více užívat nákupů věcí, které se vám líbí. Lépe se chováte i k vašemu protějšku, kterému uděláte radost dárkem.

Ryby  

Spolehnete se na své síly a ukážete nové známosti vlastní přednosti. Týkat se budou jak práce, tak i znalostí, které nemá jen tak někdo. Dokážete tím zapůsobit a zároveň svého amanta přinutíte, aby si s vámi užil více lásky. Na to už budete sblížení dostatečně a hvězdy vám budou večer přát.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.