Trestně stíhanou Lucii hledá česká policie. Stopy vedou do Dubaje

Lucie podle známých neměla v životě štěstí. Její otec je mrtvý, matka ve vězení a bratr také. "Víme, že Lucie je v celostátním pátraní, ale rozhodně to není špatná holka," tvrdí. Momentálně se jí podle svých slov snaží pomoct.

Lucie totiž skončila v dubajském vězení. Už tři měsíce podle známých nemá peníze na potraviny a hygienu. Už v září měla Lucie být deportovaná a její trest byl ukončen, tvrdí známí. "Měla námi zakoupenou letenku, naposledy jsme Lucii slyšeli na letišti, že brečí, že ji znovu zatkli a potom jsme zjistili, že jí je zle a omdlela tam. Od té doby o ní nemáme zprávy, toto se stalo data 5. října 2022," uvedli.

Žena měla být ve věznici Al Aweer v Dubaji. Tam její známí také několikrát volali. "Bylo nám řečeno, že nemají nyní k dispozici její kartu. My tudíž nevíme, kde se nachází," poznamenali.

[chooze:article;value:482446]

Hledanou ženou, která je v SAE, se zabývá i česká ambasáda v zemi. "O případu trestně stíhané občanky ČR ve Spojených arabských emirátech Lucie Kremplové je velvyslanectví informováno a případ sleduje," sdělila TN.cz konzulka Lucie Svobodová. "Z důvodu ochrany osobních údajů vám velvyslanectví není oprávněno sdělovat jakékoliv informace k tomuto případu," dodala.

Česká policie se případem zabývá. "V rámci zmiňovaného případu probíhá standardní mezinárodní policejní a justiční spolupráce s orgány SAE a aktuálně nemáme žádné informace ke zveřejnění," řekl TN.cz mluvčí policejního prezidia David Schön. Za co policie Lucii stíhá, policie neprozradila.

Překvapivý závěr pátrání po lupičovi. Policie ho našla v německé cele:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.