Ženu s tříletým chlapcem se stále nedaří najít. Záchranáři mají horkou stopu

Čtyřicetiletou Janu Kovářovou a jejího tříletého syna Adama Czudka se ani pátý den od vyhlášení policejního pátrání nepodařilo najít. Horští záchranáři a strážci zákona se o to v pondělí pokusí znovu.

"Jedna z nejrozsáhlejších krkonošských pátracích akcí bude pokračovat od 8 ráno i v pondělí 2. ledna. Kromě horských záchranářů a psovodů z Krkonoš se také zapojí kolegové z Jizerských hor a z Polska," informovala horská služba na facebooku.

Záchranáři se teď zaměří na okolí Růžové hory. Podle informací TV Nova tam ve středu 28. prosince vystoupila z lanovky žena s dítětem. Horská služba se domnívá, že šli směrem k chatě Portášky. Akce se účastní přes 140 záchranářů a policistů, opět vzlétla i helikoptéra.

Zmizení ženy a chlapečka minulý čtvrtek nahlásil její partner a otec dítěte. Kovářová se synem odjela do Pece pod Sněžkou, kde se předminulou neděli ubytovala v Penzionu U Sochorů. Naposledy je viděla jeho majitelka v úterý odpoledne, potom jako by se vypařili. Pokoj byl zamknutý a auto zůstalo před penzionem.

[chooze:article;value:482061]

Pohřešovaná je štíhlé postavy, s rovnými hnědými vlasy a šedýma očima. Vysoká je přibližně 170 centimetrů. Její syn má podle popisu policie kulatý obličej a blonďaté vlasy.

"Pokud o nich máte jakoukoliv informaci, zavolejte na linku 158," žádá policie o pomoc.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.