Jiřina Bohdalová si zlomila páteř! Zdravotní potíže ji upoutaly na lůžko

Jiřina Bohdalová skončila na konci listopadu na kapačkách. K těžkému průběhu chřipky se připojily i další zdravotní potíže, které ji upoutaly na lůžko v Nemocnici Na Homolce, odkud ji měli na začátku prosince propustit. To se však nestalo.

Herečka zůstává nadále v nemocnici, důvodem má být zlomený obratel. Informace Blesku potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje – jeden přímo z nemocnice, druhý z okolí Bohdalové.

Lékaři si s její diagnózou nevědí rady. "Daří se jí zatím ne úplně dobře, ale nemá kardiologickou diagnózu, to můžu prozradit. Více její stav nemůžu komentovat," svěřil ošetřující lékař Bohdalové Petr Neužil.

[chooze:article;value:479085]

Sama herečka svůj zdravotní stav příliš komentovat nechce, snaží se být v klidu a dodržovat nastavenou léčbu. "Promiňte, ale já teď na žádné otázky odpovídat nehodlám," zareagovala tento týden na dotazy TN.cz.

​​Že má problémy s páteří, prozradila herečka televizi Nova už na konci listopadu. "Je to kus těžkýho života, stoupla jsem prostě špatně a hnula se mi páteř. Je to bolestivý. Je toho na ženskou dost," svěřila se. "Když je člověk zraněnej a bolí ho fyzická bolest, tak je zraněnej i duševně," popsala své zdravotní potíže.

Bohdalová musela zrušit plánované představení v Lounech a na jeviště se ještě nějakou dobu nevrátí. Další vystoupení ji čeká až na začátku ledna v divadle Na Jezerce, kde má stálé angažmá. Objeví se po boku Milana Kňažka ve hře Gin Game.

Herečka skončila v nemocnici na konci listopadu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.