Brutální napadení Miraie má dohru. Zpěvák identifikoval útočníka

[chooze:gallery;value:36843]

​Frontman kapely Mirai zažil velmi dramatické prázdniny. Koncem července ho totiž někdo napadl a zlomil mu čelist. Zpěvák následně musel na operaci. Celý případ je opředený tajemstvím a po pachateli pátrají policisté. "Je to stále v šetření policie, takže se zatím žádné bližší informace k případu nezveřejňují," uvedla pro TN.cz mluvčí policie Iva Kormošová.

Ani Mirai nebyl zpočátku stran incidentu moc výřečný. "Když já nevím, jestli si chci povídat. Já teď dojíždím do studia a jdu točit, teď to nerozpleteme, dneska to nerozpleteme. Ale víte co, je velmi možné, že se to velmi brzo rozplete," naznačil zpěvák, že brzy se jeho napadení vysvětlí. "Já to neřeknu ani nikomu jinému," slíbil.

[chooze:article;value:569293]

Sám prý ví, jak to s útokem bylo. "Ptáte se mě, jestli vím, co se stalo? Já bych řekl, že vím, že jsem ještě příčetnej stále," přiznal Mirai. Od koho schytal osudnou ránu, ovšem prozradit nechtěl. "O tom si nebudeme teď povídat. Teď jdu nahrát písničky, aby fanoušci měli co poslouchat," dodal zpěvák. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mirai (@miraimusic)

Na konci září se Mirai ozval se zprávou, že se po zranění zotavil a daří se mu dobře. "Ahoj přátelé, my bychom vás chtěli po delší odmlce pozdravit, žiju a myslím si, že jsem téměř stoprocentní, a jestli ne úplně, tak velmi brzy budu. A děkujeme za slova podpory a velmi krásných zpráv," vzkázal hudebník na instagramu.

Mirai Navrátil: Druhé místo ve Slavících je zklamání, ale teď je čas na vděk. Podívejte se na videu (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.