Influencerka Bé Hà prozradila klíč k úspěchu i to, zda ji uvidíme v Love Islandu

Nguyenová začala s tvorbou na sociální sítě ve velmi mladém věku. Přesto je už dlouholetou a zkušenou youtuberkou.

"Dlouhá doba v mém případě je 11 let, takže vlastně skoro polovina mého života. Klíčem je láska k samotnému řemeslu a k samotné práci či zaměstnání a vlastně i obecně konzistence. Já si myslím, že jsem konzistentní člověk, a vím, že k nějakému úspěchu nestačí pouze talent nebo štěstí. To je podle mě pouze na začátku, že vám to může pomoci, ale pokud člověk v něčem vydrží a pak třeba eventuálně uspěje, tak konzistence je všechno," popsala svůj klíč k úspěchu.

Začínala pod přezdívkou Style With Me. Co se ale od té doby změnilo a jak se proměnilo její publikum? "Publikum se mnou vyrostlo, tam je nejzásadnější změna. Pokud mě ti lidé začali sledovat, když jim bylo 13, tak teď je jim 23, takže vlastně z mladých teenagerů se stali víceméně už mladí dospělí," řekla.

"Samozřejmě jsou tam i mnohem starší lidé, jako že mi píšou i paní, kterým je 40 nebo 50, že mě rády sledují, když třeba zrovna děti spí, nebo že už jsou třeba o generaci a o dvě starší, ale přece jenom tam stále něco najdou, takže to je věc, která mě těší," zmínila.

[chooze:article;value:576999]

​Také se svěřila s tím, že v dobách, kdy začínala, bylo slovo influencer čistě pejorativní. V poslední době se to ale zlepšuje. "S nějakými rostoucími lety se zlepšuje v tom smyslu, že člověk to už nevidí jako nějaké jako 'blbouny', který si tam šaškují před kamerou a něco tam jako vytváří a ztrapňují se," míní.

Nguyenová ale netvoří jen internetový obsah, je také podnikatelkou, má vlastní značku šperků. To začalo tak, že si v centru Prahy všimla prodejních stánků s českou bižuterií, která jí ale přišla vzhledově zastaralá.

"Já jsem tam vnímala, že do těch krámků vůbec nikdo nechodí. Říkala jsem si, že je to vlastně hrozná škoda, že já bych ráda podpořila české výrobky, ale zároveň to vůbec není můj styl. Tak jsem uvažovala, jestli tam náhodou nejde vymyslet, že bych využila české výrobny a řemeslníky a ten potenciál českých firem, které se tím zabývají, ale dala to do nějakého modernějšího kabátu, co já bych sama chtěla nosit," přiblížila.

[chooze:article;value:576679]

​Nyní se její šperky objevily třeba u účastníků reality show Love Island. Jak Nguyenová přiznala, díky tomu se šperky, jejichž odbyt byl v zásadě průměrný, do druhého dne vyprodaly.

Samotná účast v Love Islandu ji ale neláká. "Nemám vůbec nic vůči tomu konceptu, že samotná ta idea, ty reality show jsou moc hezké, najít si lásku. Já si myslím, že asi bych to zvládla jinde mimo kamery, a myslím si, že mimo kamery by to pro mě bylo lepší a zároveň já bych třeba za sebe nedávala takové ty challenge a ty různé hry a soutěže. Já jsem v tomhle směru hrozně konzervativní. A taky nevím, co by na to řekla moje extrémně konzervativní rodina. Takže v tomhle směru už je to no-go z mé strany," zasmála se. Na celý díl pořadu se můžete pod titulkem článku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.