Hanychová válku se Soukupem neustála. Skolila ji ošklivá nemoc

[chooze:gallery;value:29863]

​Stres v posledních týdnech Agátu Hanychovou upoutal na lůžko. Svým sledujícím se svěřila, že jí není vůbec dobře. "Den nato být nemocná," napsala Hanychová v příběhu na instagramu, kde ukázala pořádnou dávku léků na bolest. 

Rozhodla se být upřímná a popsat, jak se aktuálně cítí. "Není mi nejlíp, holky, co si budeme. Přišlo mi od vás spousta rad, ať to vyležím, tak ležím," přiznala v jednom z videí, kde odpočívá na gauči a vypadá velmi vyčerpaně.

[chooze:article;value:576454]

Zdá se, že kromě psychického náporu, který odstartovala násilná bitka mezi Miroslavem Dopitou a Jaromírem Soukupem, se Agáta ocitla i na pokraji fyzických sil. Před pár dny se svěřila, že si kvůli špatné náladě naordinovala botox. 

"Tak já myslím, že na špatnou náladu je tohle nejlepší věc. Ano, po dlouhé době jdu na botox," okomentovala bývalá modelka. Podivila se ovšem nad tím, že její zkrášlování v poslední době vyžaduje mnohem větší úsilí. "Paní primářko, já nevím, začali jsme na čele a teď už jsme u nosu a příště už budeme tady," ukázala se smíchem na bradu s vidinou, že si do ní v budoucnu bude muset píchnout botox také.

Žilková nesla rozchod se Soukupem těžce. K situaci se odmítla vyjádřit (9/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.