Žilková poslala Soukupovi vzkaz: Modlím se za tebe. Ponížila i jeho novou lásku

[chooze:gallery;value:37444]

Do napjaté situace mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem se vložila i Žilková. Podle ní se vše vyostřilo hlavně z důvodu, že Soukup k její dceři stále něco cítí. "Přeji z celého srdce panu Soukupovi, aby konečně potkal někoho jiného, koho bude mít radši než Agátu," naznačila podle Super.cz Žilková, proč je mezi bývalými partnery dusno. 

Pomůže mu prý až žena, která mu z hlavy Hanychovou vyžene. "Protože až jeho srdce opět zaplní láska, přestane za svou lásku, která už není, protože ten vztah skončil, tak za to přestane bojovat všemi prostředky," doplnila herečka a nakousla teorii, že Soukup se s Miroslavem Dopitou popral právě kvůli neutuchající lásce k Agátě.

[chooze:article;value:576154]

Herečka zášť k bývalému boxerovi necítí, chce spíše, aby našla jeho duše klid. "Jaromíre, jsem babička tvé nádherné dcery, miluji tvoji holčičku, je úžasná. Přeji ti moc, aby se do tvého srdce vrátila láska," vzkázala mu.

Jenže následně si mírně rýpla do Soukupovy nové přítelkyně Evy Feuereislové, které se přezdívá plastic queen. Žilková totiž naznačila, že vztah s ní takovou moc očividně nemá, jinak by se podnikatel nerval před domem své ex. "To je jedno, jaká to bude queen, ale ať to srdce po Agátě zase zaplní," trefila se herečka do citlivého místa.

[chooze:article;value:576454]

Zároveň Žilková vysvětlila, proč právě ona může podnikateli se srdečními záležitostmi dobře poradit. "A věř mi, mám s tím zkušenost, jde to. Jde to. Já se teď budu modlit za novou přítelkyni Jaromíra Soukupa, aby mu zaplnila srdce láskou a byl zase klidný a spokojený," pomodlila se Žilková a znovu naznačila, že se přece jen nemusí jednat zrovna o Evu.

Šokující záběry Jaromíra Soukupa: Po rvačce s Dopitou je úplně dobitý (9/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.