Zdrcená Agáta promluvila: Starosti se Soukupem ji ničí. Musela na zákrok

[chooze:gallery;value:33613]

Agáta Hanychová se netají tím, že se v poslední době bojí o život. Tvrdí totiž, že terčem Soukupových ran měla být ona, do všeho však zasáhl Dopita a spustila se mela. Soukup však trvá na verzi, že konflikt vyprovokoval právě manžel influencerky a ona tam zpočátku ani nebyla. Přestože pravdu ukáže až vyšetřování policie, na modelce se stres již podepsal.

Zamířila se proto uklidnit na zkrášlovací kúru. "Tak já myslím, že na špatnou náladu je tohle nejlepší věc. Ano, po dlouhé době jdu na botox," pochlubila se v pondělí odpoledne Hanychová v příběhu na instagramu.

[chooze:article;value:569305]

Vrásky se jí totiž na tváři nemusí objevovat jen z věku, ale i z těžkostí, kterými si v poslední době prochází. Ve videu se svěřila, že nyní už její zkrášlování vyžaduje mnohem více píle. "Paní primářko, já nevím, začali jsme na čele a teď už jsme u nosu a příště už budeme tady," ukázala se smíchem na bradu s vidinou, že si do ní v budoucnu bude muset píchnout botox také.

"Co se tak děje, že jsme už u obočí. To je věkem nebo?" ptala se nejistě, co jí vrásky vlastně způsobuje. Svým sledujícím natočila průběh celé kúry a rozhodla se jim zodpovědět i některé dotazy. "Za jak dlouho po tom botoxu můžete ven?" začala bývalá modelka. "Nikdy," setřel se smíchem Kryšpín svou maminku. Jeho bezostyšné reakci se Hanychová zasmála a doplnila, že to tak není, ona prý ihned po zákroku zamířila nakupovat.

Šokující snímky Jaromíra Soukupa: Po rvačce s Dopitou má úplně rozbitý obličej (9/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.