Agáta lituje, že má se Soukupem dítě. Moje nejosudovější chyba, prohlásila

[chooze:gallery;value:29863]

Agáta Hanychová přiznala, že vztahu se Soukupem dnes pořádně lituje. "Byla to asi moje nejosudovější chyba, že jsem Jaromíra Soukupa vůbec potkala a že jsem s ním tu Rózu měla," šokovala svými slovy.  

"Je to člověk, kterého se budu zbavovat strašně dlouho a strašně složitě. Je to moje vina, že jsem takhle brzy otěhotněla," dodala Agáta. Ta přitom dříve tvrdila, že si dítě se Soukupem přáli. "Tohle těhotenství bylo plánovaný," dušovala se vloni Blesku.  

Malou Rozárku, která se narodila minulý rok v dubnu, nyní mají bývalí partneři ve střídavé péči. Po rvačce mezi Soukupem a Dopitou, ke které došlo v pondělí při Rozárčině předávání, však Agáta dceru Soukupovi ve středu nepředala.

[chooze:article;value:575854]

Když si viditelně zřízený Soukup pro Rozárku přijel, Hanychová nebyla doma. Podnikatel o tom prý ale dopředu věděl. "Já jsem vše hlásila policii i na OSPOD a od OSPODu mu byla předána informace, že mu dceru nepředám," řekla Agáta. 

A měla pro to své důvody. "Myslím si, že všichni viděli fotky Jaromíra Soukupa, jak vypadal, a myslím si, že kdyby si dceru vyzvedl otec přitom, jak teď vypadá, tak má dítě další trauma a myslím si, že by ho dcera ani nepoznala," uvedla. 

Rvačku mezi Soukupem a Dopitou nyní vyšetřuje policie. Verze obou stran se rozcházejí. Hanychová tvrdí, že terčem Soukupova útoku byla původně ona a Dopita ji jen bránil. Soukup to ale popírá s tím, že Dopita napadl jeho. 

Vincent Navrátil promluvil o rodině Hanychové. Podívejte se na rozhovor (06/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.