Spekulace o rozvodu s Meghan sílí. Princ Harry vystoupil s emotivním projevem

[chooze:gallery;value:37484]

​Princ Harry vyrazil na turné do New Yorku bez své manželky Meghan, která ho přitom vždy na oficiálních cestách doprovázela. Tentokrát se sám objevil na akci u příležitosti charitativní ceny Diana, která je pojmenovaná po jeho matce, uvedl deník The Mirror

Během svého vystoupení Harry přednesl emotivní projev, ve kterém zmínil svou zesnulou matku i důležitost duševního zdraví. Právě tomu se totiž charitativní organizace věnuje v souvislosti s mladými lidmi, jimž je cena Diana určena. 

​Když mluvil o své matce, tak Harry řekl, že by určitě byla hrdá na cenu i na její dva vítěze. "Vím, že moje máma by na vás byla neuvěřitelně hrdá, nejen na vás, ale na všechny vítěze," řekl princ. Vyzval také vlády po celém světě, aby více zapojily mladé lidi do politiky. 

[chooze:article;value:574546]

Meghan chybí delší dobu

Harry se sám venku objevil také o víkendu na charitativní akci herce Kevina Costnera v Kalifornii, o čemž jsme informovali v tomto článku na TN.cz. Na akci Meghan prý nedorazila proto, že onemocněla. "Je zvláštní, že toho princ teď dělá tolik sám," řekl expert na královskou rodinu Phil Dampier. "Žijí oddělené životy a vypadá to, že se Harry snaží přijít na to, jaká je jeho budoucnost," dodal.

Dvojice spolu také neoslavila Harryho 40. narozeniny. Místo toho princ vyrazil na pánskou jízdu se svými přáteli z Velké Británie. Svou ženu princ nezmínil ani ve svém narozeninovém prohlášení. To vše jsou důvody, proč nabírají na síle spekulace o krizi v jejich manželství, která má podle některých hlasů dokonce směřovat k rozvodu. 

Nevlastní sestra Meghan Samantha Markleová v nedávném rozhovoru pro GB News prohlásila, že manželství prince s její sestrou bylo "od počátku odsouzeno k záhubě", píše britský Express

O tom, že v jejich vztahu není něco v pořádku, se mluvilo ještě předtím, než začali na veřejnosti vystupovat odděleně. Například v květnu, po jejich společné cestě do Nigérie, magazín OK! citoval královského experta Duncana Larcomba, podle kterého Harry v manželství zjevně hraje druhé housle.

"Harry je naprosto v jejím stínu," řekl. Podle experta na řeč těla Darrena Stantona Harry v Nigérii působil ustaraně a mimo svou zónu komfortu. "Některé úsměvy se zdály dost nucené. To může znamenat, že se cítil znepokojený a trochu nervózní," objasnil.

Princ William zuří. Chystá důležité prohlášení o Harrym a Meghan (8/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.