Princ Harry jel na turné bez Meghan. Žijí už oddělené životy, tvrdí odborník

[chooze:gallery;value:37484]

Britský princ Harry minulý týden podnikl oficiální návštěvu New Yorku, kam překvapivě dorazil bez své manželky Meghan. A podle britských médií tím jen podpořil spekulace o vážné manželské krizi. Na nedělní večeři pořádané Světovou zdravotnickou organizací princ hýřil skvělou náladou. 

Harry se sám objevil o víkendu i na charitativní akci herce Kevina Costnera v Kalifornii. Na tu Meghan podle webu Mirror nedorazila proto, že prý onemocněla.

"Je zvláštní, že toho princ teď dělá tolik sám," řekl expert na královskou rodinu Phil Dampier. "Žijí oddělené životy a vypadá to, že se Harry snaží přijít na to, jaká je jeho budoucnost," dodal.

[chooze:article;value:574880]

Obvykle nerozlučná dvojice spolu už přitom ani neoslavila Harryho 40. narozeniny. Místo toho princ vyrazil na pánskou jízdu se svými přáteli z Velké Británie. Svou ženu princ nezmínil ani ve svém narozeninovém prohlášení, píše web Sun. Buckinghamský palác pak Meghan dokonce odřízl z fotografie, kterou přál Harrymu k narozeninám.

Příští týden se má princ účastnit předávání cen WellChild v Londýně. Ani tam ho ale jeho manželka pravděpodobně nedoprovodí. Do Británie s ním naposledy přijela před dvěma lety na pohřeb královny Alžběty II. Od té doby se princ do své rodné země vracel vždy sám.

Princezna Kate se po ukončení chemoterapie vrací ke královským povinnostem. Podívejte se na reportáž TV Nova (09/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.