Začíná se mluvit o rozvodu Harryho. Meghan má dokonce předstírat nemoc

"Všichni jsme doufali, že se Meghan zúčastní jako loni, ale prý je nemocná a nemůže přijet," uvedl zdroj deníku Mirror. Princ Harry v obleku a bez ponožek tak na akci přijel bez doprovodu.  

Harry na pódiu předal cenu pilotovi letecké podpory okresu Santa Barbara Lorenu Courtneymu. "Svou rodinu vidí jen zřídka, protože je pořád tady a létá s vrtulníky," zavtipkoval Harry podle magazínu People

[chooze:article;value:574753]

​Média ovšem spekulují o tom, že manželství Harryho a Meghan prochází krizí. Mirror v červenci zveřejnil rozhovor s královským spisovatelem Tomem Quinnem, ve kterém uvedl, že mezi Harrym a Meghan narůstá rozkol, způsobený Meghaninou rostoucí obavou, že se její život nevyvíjí směrem, který si naplánovala. Meghan totiž miluje pozornost médií a těžce nese skutečnost, že podle průzkumů už o ni a Harryho americká veřejnost nejeví velký zájem.

Některé média dokonce otevřeně začala spekulovat o tom, že se možná schyluje k rozvodu královského páru. Harry, který minulý týden oslavil 40. narozeniny, měl dokonce velkou oslavu plánovat bez své manželky

Každoroční charitativní akce One805Live! pořádá hercem Kevinem Costnerem pomáhá získávat finanční prostředky pro místní hasiče, policii a šerifa, přičemž výtěžek je určen na vybavení a prostředky pro duševní zdraví.

Princ Harry nemá práci a Meghan se nedaří prodávat její marmelády. Podívejte se na rozhovor s odborníkem na britskou královskou rodinu Ondřejem Kubáčkem ve vysílání TN Live:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.