Harry a Meghan čelí velkému problému. Sousedé chtějí, aby se odstěhovali

[chooze:gallery;value:29853]

​Princ Harry a jeho manželka Meghan to zkrátka nemají lehké. V roce 2020 se rozhodli přestěhovat ze Spojeného království do USA a začít nový život v prosluněné Kalifornii. Zdá se ale, že sladkou vůni domova nepoznali ani tam. Sousedé se je totiž snaží vyhnat.

Jedním ze sousedů je Frank McGinity, který podle deníku Mirror chtěl před lety Harryho a Meghan přátelsky přivítat v novém sousedství. Přinesl jim několik filmů o místní historii a domníval se, že by jim mohly pomoct se usadit.

[chooze:article;value:572872]

​Opak byl ale pravdou a nový přátelský soused byl párem odtažitě odmítnut. Nedostal se totiž dál než k bráně, kde ho zastavila ochranka. Pár si prý jeho návštěvu nepřál. Ochranka tak souseda odbyla se slovy: "Nemají zájem."

Jiným sousedům vadí spíše manželka prince Harryho, Meghan. "Nemůžu se dočkat, až odejde," řekla jedna ze sousedek. Další jsou podle deníku Scottish Daily Express naopak zklamaní z toho, že pár příliš nevídají. Jen Harryho občas zahlédnou na kole nebo při procházce.

Pár se v americké Kalifornii usadil konkrétně ve městě Montecito. V sídle za 12 milionů liber, tedy více než 300 milionů korun, vychovává své dvě děti – pětiletého Archieho a tříletou Lilibet. Ta se jako jediná z vnoučat krále Karla III. nenarodila ve Spojeném království.

Chce se princ Harry vrátit? V USA mu zpočátku fandili, říká odbornice:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.