Dramatická svatba Ornelliny sestry: Po obřadu se jelo do mekáče

Svatba Charlotte Štikové nebyla zrovna obvyklou událostí. Obřad musel proběhnout ve zrychlené verzi a bez účasti téměř všech rodinných příslušníků. V obřadní síni si dokonce měli poplést data, a narychlo se tak muselo hledat nové místo. Už od rána přitom nevěsta nevěděla, kde jí hlava stojí. Zaspala příchod vizážistky a musela se líčit i česat sama. 

Vzhledem k rannímu shonu pár zřejmě ani nesnídal a cesta na místo hostiny trvala zhruba tři čtvrtě hodiny, píše deník Blesk. Hned po obřadu tak novomanželé zamířili do McDonald's pro rychlé občerstvení. Jak zachytil deník na fotografiích, jídlo si objednali v Drive Thru a vzali si ho s sebou.

[chooze:article;value:574770]

​"Nakonec, po velkých peripetiích, svatba dopadla dobře. I nevěsta byla dojatá," řekla pro TN.cz maminka Charlotte, Monika Binias. Její dcera si podle ní vzala manželovo příjmení, místo Štikové tak bude Stefanovou. "Martin je fajn, přímej chlap. Má vroubky z minulosti, ale to je jejich věc," okomentovala Monika Binias fakt, že její zeť byl v minulosti ve vězení. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.