Strašlivé odhalení v královské rodině. Významný muž měl znásilnit několik žen

[chooze:gallery;value:37451]

​Pět žen tvrdí, že je Mohamed Al Fayed znásilnil, když pracovaly v jeho luxusním obchodním domě Harrods v Londýně. Podle zjištění stanice BBC by však napadených žen mohlo být mnohem více. 

"Dala jsem najevo, že si to nepřeji. Nedala jsem k tomu souhlas. Chtěla jsem jen, aby to skončilo," popsala jedna z žen, která tvrdí, že ji Fayed znásilnil ve svém bytě. "Všichni jsme se strašně báli. Aktivně v nás pěstoval strach. Když řekl 'Skoč!', zaměstnanci se ptali, jak vysoko," uvedla další žena, kterou měl Fayed znásilnit ještě v době, když byla teenagerka. Označila ho za "sexuálního predátora bez jakéhokoli morálního kompasu".

[chooze:article;value:574384]

​Jeho syn Dodi se na veřejnosti proslavil svým vztahem s princeznou Dianou, která se s jeho otcem přátelila více než deset let. Dodi s princeznou Dianou a jejich řidičem zahynuli v pařížském tunelu při autonehodě 31. srpna 1997, připomíná deník Mirror

Mohamed Al Fayed zemřel loni v září ve věku 94 let. Už za svého života čelil obviněním ze sexuálního obtěžování, nicméně ta nebyla takto rozsáhlá ani závažná.

V Česku platí nová definice znásilnění. Podívejte se na reportáž TV Nova z konce května:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.