Snídaně na TV Nova bude mít nové moderátory. Velmi dobře je znáte

[chooze:gallery;value:37312]

Moderátorský tým oblíbeného ranního pořadu Snídaně se znovu rozroste. Od září budou diváky u televizních obrazovek bavit čtyři noví moderátoři.

V pátek 20. září se na obrazovkách poprvé objeví nová dvojice Kateřina Pechová a Dominik Vršanský. Ti rozšíří stávající moderátorské dvojice ve složení Johan Mádr a Ondřej Havel a Dana Morávková a Jan Čenský.

"Katka s Dominikem jsou oba zkušení moderátoři, a mám proto velkou radost, že jsou s námi. Můžete je znát třeba z ranního vysílání Hitrádia, takže jsou už zvyklí vstávat brzy ráno. Ve Snídani obsadí pátky," uvedla vedoucí Snídaně Samira Al Aliová.

[chooze:article;value:573263]

S dvojicí nových moderátorek se po prázdninové pauze vrací také lifestylový magazín Život ve hvězdách, který je součástí ranního pořadu. Jsou jimi Veronika Farářová Sasková a Dominika Branišová, kterou poprvé uvidí diváci již tento čtvrtek.

"Moderátorské změny jsou součástí naší strategie i nadále posilovat zpravodajství a publicistiku. Nejinak je tomu také v ranním pořadu Snídaně, který postupně posouváme nejen dramaturgicky. Vrátili jsme více informačního servisu, věnujeme se počasí a dopravě," řekl Kamil Houska, ředitel zpravodajství a publicistiky TV Nova.

"Nové i stávající moderátory můžete potkat naživo už 21. září na poslední zastávce roadshow ke 30. narozeninám TV Nova. Uvidíme se na Karlově náměstí v Praze," uzavřel.

TV Nova má svou komunitní zahradu, pomohli i moderátoři Snídaně:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.