Policie pátrá po 14leté Míše. Rodině o sobě nedala už několik dní vědět

Už několik dní pátrá policie z Kraje Vysočina po teprve 14leté Michaele Diňové. V pátek 30. srpna ji její blízcí naposledy viděli v ulici Komenského v Jihlavě. V odpoledních hodinách odešla a doposud se nevrátila.

Dívka je přibližně 167 centimetrů vysoká, má hnědočerné rovné dlouhé vlasy, zelené oči a štíhlou postavu. Je jí 14 let, ale vypadá na 14 až 18. Naposledy na sobě měla černé tílko, džínové modré kraťasy a sportovní bílé boty. U sebe měla malou černou tašku přes rameno.

[chooze:article;value:571960]

​"Policisté začali po přijetí oznámení po pohřešované dívce ve městě pátrat. Prověřili místa, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet nebo pohybovat. Po hledání se zapojili také strážníci městské policie," uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Pátrání ale zatím nemá výsledky. Dívka se nenašla ani u příbuzných, kamarádů, známých a ani na místech, ke kterým má vazby. Policie tak prosí o pomoc veřejnost. "Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná dívka mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158," vyzývá Kroutilová.

Policisté pátrají po podvodnici z Opavy. Okrádá maminky z Česka i Slovenska:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.