Babiš se předvedl v kuchyni. Plánuji dokončit svou politickou misi, řekl

[chooze:gallery;value:37227]

Andrej Babiš (ANO) si pro diváky TV Nova připravil svůj oblíbený recept na míchaná vajíčka s jarní cibulkou, cherry rajčátky a pečivem. "Já normálně nevařím, ale kvůli vám jsem se to naučil," přiznal bývalý premiér moderátorce Báře Divišové. 

Babiš se během vaření velmi soustředil a pečlivě se věnoval i hezkému servírování. ​Vajíčka nakonec zvládl udělat ve dvou variantách. 

Řeč během vaření přišla nejen na politiku, ale i na životní moudra. "Až na sklonku života přijdete na to, co je důležité. Rodina, děti," přiznal Babiš. V životě by prý rád vrátil to, že moc pracoval a neměl čas na rodinu.

[chooze:article;value:569455]

​Největší chyba pak podle něj byl jeho vstup do politiky. "Potřebuju teď dokončit svou politickou misi. Vyhrát sněmovní volby a vrátit se do vlády," řekl šéf hnutí ANO. "Krajské volby budou zkouška po evropských volbách ohledně toho, jak to dopadne a jestli s námi budou strany ochotné jednat," dodal. Babiš přiznal, že si ANO celkem rozumí například se stranou Motoristé sobě. 

Úspěchem by podle Babiše pro ANO bylo mít ve volbách lepší výsledek než v minulých krajských volbách. ANO tehdy vyhrálo v deseti krajích, ale nakonec mělo jen tři hejtmany. 

Na celý díl se podívejte zde:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.