Princezna Charlotte má nejlepší kamarádku. Je mnohem starší než ona

[chooze:gallery;value:31458]

​Devítiletá princezna Charlotte je kvůli svému královskému titulu od ostatních dětí v jejím věku v lecčem odlišná. Kromě hraní her a dovádění s ostatními dětmi se totiž musí věnovat i povinnostem, které se pro princeznu sluší a patří. Možná právě proto si za svou nejlepší kamarádku vybrala někoho, kdo si prošel tím stejným.

Podle expertky na britskou královskou rodinu Jennie Bondové, kterou citoval deník Express, je Charlottinou nejlepší kamarádkou princezna Beatrice. Pětatřicetiletá sestřenice prince Williama je totiž už několik let princezniným vzorem a její přítelkyní.

Svůj blízký vztah měly obě už několikrát odhalit na veřejnosti, a to například na svatbě Beatriciny sestry Eugenie. "To, jak princezna Charlotte zírala na svou tetu Beatrice na Eugeniině svatbě ukázalo, že Beatrice je jednou z Charlottiných oblíbených královských přítelkyň," citoval expertku deník Mirror.

[chooze:article;value:571559]

​To, že Charlotte není její přítelkyně lhostejná, dokázala i na vzpomínkové mši na prince Philipa v roce 2022. Tehdy se Beatrice neubránila slzám a propukla v pláč. "Byla to malá Charlotte, která se ohlédla s výrazným znepokojením ve tváři, což Beatrice přimělo k úsměvu a děkovnému kývnutí, aby Charlotte ujistila, že je v pořádku," dodává Bondová.

​Princezna Beatrice je starší dcerou prince Andrewa a neteří krále Karla III. V současnosti je devátá v pořadí na britský trůn. Společně s manželem Edoardem vychovává dceru Siennu, která už brzy oslaví třetí narozeniny.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě (05/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.