Nejžhavější show letošního podzimu je tady. Love Island sledujte už teď na Voyo

Slunce, odhalená těla, závan exotiky, a především láska – to budou hlavní témata čtvrté řady oblíbené show Love Island Česko & Slovensko. I letos bude na vše dohlížet moderátorka Zorka Hejdová. "Hrozně si vážím toho, že ta nabídka přišla a že můžu znovu zažívat něco takhle unikátního," prozradila.

Ve vile na španělském ostrově Gran Canaria bude deset tzv. "singles" z Česka a Slovenska bojovat o hlavní výhru dva miliony korun. Soutěžící, kteří se zúčastnili minulých řad, se shodují, že tato zkušenost jim opravdu změnila život.

"To bylo něco tak strašně ojedinělého, intenzivního a krásného, že každým novým účastníkům závidím, že do té vily jdou a že si to můžou prožít," zavzpomínala Gabriela Gášpárová, která od Love Islandu tvoří pár s Pítrem Havránkem.

[chooze:article;value:527590]

​"Jsme rádi, že postupem času se nějaký ty dveře otvírají pořád, což je super, takže ještě necháváme prostor neznámému a snažíme se využít, co se dá," hodnotí Kryštof Novák, který v roce 2022 společně s partnerkou Denisou Love Island vyhráli.

Zorka se letos na Kanárské ostrovy vydá na celé dva měsíce. "Náročné to je samozřejmě, ale jsou tam i dny, kdy máme volno, kdy si můžu užít svoji rodinu a jet na pláž se svým synem. Takže to je úžasný," říká.

A úžasný je jistě i počet šatů, které byste našli v Zorčině kufru. "Je toho strašně, počítali jsme to s mojí stylistkou Danielou Pilnou a je to asi 40 variant. Takže jenom zabalit ty šaty, boty šperky, tak to je docela velkolepý úkol," přiznává.

[chooze:article;value:569853]

​Pokud si myslíte, že tato série už nemůže nabídnout žádné novinky, pak jste na omylu. "I když je to už čtvrtá série, tak můžu divákům slíbit, že tam budou super nové twisty, jak my to nazýváme, máme tam překvapení, nějaká esa v rukávu a pořád je dost z čeho brát," láká moderátorka.

Na první díl se můžete těšit už krátce po osmé hodině na Voyu. Pravidelná dávka lásky vám takto bude servírována od pondělí až do soboty.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.