Gumovací pera od Pilota

První verze Pilot FriXion s víčkem je i dnes nejpopulárnějším, a především nejprodávanějším perem a oslovuje školáky prvního stupně. Postupně přibyly i další verze včetně stiskacích či méně barevné designy spíše pro dospělé publikum. Všechny, kdo si rádi v textech zvýrazňují, určitě potěšily gumovací zvýrazňovače. A pro kreativce a fanoušky bullet journalu Pilot přinesl jemné gumovací linery.

Prostě i jako fanoušek gumování se nemusíte ani ve škole, ani v práci nebo doma omezovat a vždy budete mít po ruce vhodnou psací potřebu.

V gumovacích perech Pilot FriXion je použit termosenzitivní inkoust Metamo, díky jehož vlastnostem můžete napsaný text opačným koncem pera nebo zakončením víčka, kde bývá umístěná speciální guma, vygumovat a ihned na samém místě znovu psát. Tím samým perem, tím samým inkoustem.

Co dělat, když…

Letošní návrat do školy bude trochu jiný…

Pilot se pro tento rok spojil s jednou nejúspěšnějších a nejznámějších japonských animé NARUTO SHIPPUDEN. Ikonické produkty Pilot FriXion Ball a Clicker nyní v limitované edici zdobí pět nejznámějších postav. Která je vaše nejoblíbenější?

Spojení s touto mangou není nikterak náhodné. S Pilotem je spojuje podobná DNA, ať ji je to vytrvalost a úsilí dosáhnout svých cílů, sebedůvěra a vzdělávání se či přátelství a spolupráce pro překonávání výzev.

Více na www.pilotpen.cz

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.