Harry a William po dlouhé době v jedné místnosti. Vůbec nepřipomínali bratry

[chooze:gallery;value:29976]

Princ z Walesu a vévoda ze Sussexu se sešli ve středu na pohřbu jejich strýce Roberta Fellowese, jak napsal deník The Telegraph. Fellowes působil jako osobní tajemník královny Alžběty II. a zemřel minulý měsíc ve věku 82 let. Oženil se s Jane Spencerovou, sestrou princezny Diany.

V kostele ve Snettishamu v Norfolku se tak po dlouhé době ocitli ve stejné místnosti. William a Harry se spolu na veřejnosti neobjevili od královské korunovace v roce 2023. Předtím se spolu s manželkami zúčastnili společné procházky po smrti královny a jejího pohřbu.

[chooze:article;value:570793]

Podle deníku The Sun se nejprve nepředpokládalo, že by se Harry na pohřbu objevil. Blízký rodinný přítel však uvedl, že "je velmi šťastný, že může potvrdit přítomnost obou princů". "Nevěděl jsem, že tam jsou. Přijeli velmi diskrétně," řekl další z účastníků.

Že by se ale něco změnilo na situaci, kdy spolu bratři nemluví, se očekávat nedá. "William i Harry tam byli, ale neviděli jsme je spolu mluvit a drželi si odstup," popsal jeden z místních.

[chooze:article;value:571315]

Bratři spolu nekomunikují, protože mezi nimi přetrvávají rozpory kvůli mnoha veřejným prohlášením Harryho a Meghan o královské rodině. Není známo, že by se viděli, když Harry začátkem tohoto roku přijel do Spojeného království, ani když měl 30minutovou návštěvu u krále Karla poté, co mu diagnostikovali rakovinu.

Princ Harry práci nemá. Meghan neúspěšně prodává marmelády. Nestrádají díky dědictví, říká odborník (8/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.