Žena na dovolené nastražila skrytou kameru. Ze záznamu málem omdlela

Rara Armstrongová si pro letošní letní dovolenou vybrala španělské letovisko v Benidormu, které je mezi Brity, ale i turisty z jiných zemích, velmi oblíbené. S sebou vzala i svého 11letého syna.

Jak ale žena, která si vydělává jako modelka na portálu OnlyFans, popsala pro britský portál Mirror, hned po příchodu do hotelu se jí až příliš intenzivně začal věnovat tamní recepční. Podle jejích slov se jí vyptával na telefonní číslo a chtěl ji zvát na kávu.

Poněkud ji vyděsilo, když recepční začal odebírat obsah na její stránce a když jí poté, co si stěžovala na jeho neprofesionalitu, oznámil, že je pro něj příliš sexy na to, aby jí mohl odolat. Pochybně na ni působila i jeho údajná omluva, když se u jejího pokoje objevil s lahví prosecca.

Benidorm na mapě:

To už Rara nevydržela a synův iPad nastavila jako skrytou kameru v pokoji. Měla obavy, aby se jí tam recepční nevkradl. Její podezření se potvrdilo.

Když shlédla záznam, naskočila jí husí kůže. Na videu je vidět muž v košili a kalhotách, jak chodí po jejím pokoji a následně se hrabe v pytli, kam Rara dávala špinavé prádlo. Z pytle vytáhl její tanga, důkladně je očichal a následně je patrně pro pozdější potřebu uschoval do kapsy na kalhotách a z pokoje odešel.

Rara neváhala a obrátila se na vedení hotelu. Její cestovní společnost jí později informovala, že recepční dostal hned druhý den padáka.

[chooze:article;value:565044]

​"Cítila jsem se strašně, jako by mě někdo zneužil. Očichával mi kalhotky a pak slídil okolo. Vůbec nevím, co hledal. Když odcházel, očichal je znovu a dal si je do kapsy. Bylo to naprosto šílené. Nic podobného jsem nečekala," popsala žena.

Následující den už letěla Rara zpět do Británie, na policii s případem tak nestihla zajít. Chtěla dostat kompenzaci od hotelu, jelikož ale chybí policejní zpráva, tak má smůlu. Dle svých slov se tak zveřejněním případu snaží alespoň varovat ostatní ženy.

Skrytá kamera natočila uklízečku při krádeži (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.