Odstartovala Hell’s Kitchen Česko! Na soutěžící budu přísný, slibuje šéfkuchař

Do Pekelné kuchyně přichází 16 soutěžících. Každý z nich bude muset předvést své dovednosti, kreativitu a schopnost pracovat pod tlakem.

"Je to soutěž pro profesionální kuchaře. Vítěz může vyhrát 2,5 milionu a může se stát kreativním šéfkuchařem mojí nové restaurace. A jak k tomu přistupuju? Jdu do toho se 100procentním soustředěním, těším se na to a zároveň je to pro mě velká výzva a cítím z toho velký respekt," popsal šéfkuchař Radek Kašpárek.

"Chci být ostrý, přísný, ale na druhou stranu chci těm soutěžícím, pokud uvidím, že opravdu začíná jít do tuhého, tak se jim budu snažit pomáhat," prohlásil Kašpárek.

[chooze:article;value:569805]

​Původně americký formát Hell's Kitchen proslavený kuchařem Gordonem Ramseym je koncipován jako reality show. Soutěžící spolu tráví čas nejen v kuchyni, ale i poté. "Pokud ti šéfkuchaři jdou do té soutěže s přehnaným egem a myslí si, že umí vařit nejlíp na světě, tak záhy pochopí, že pode mnou vařit není vůbec jednoduché, a pokud uvidím, že tam má někdo problém s egem, tak ho jednoduše sesekám," ujistil Kašpárek.

Hell's Kitchen Česko odstartovala ve středu ve 20:20 na TV Nova. Pořad můžete sledovat i na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.