Dovolená u Baltu pro rodinu skončila tragicky. Muž zemřel při záchraně dcerky

Baltské moře si během pár dní vyžádalo dva lidské životy. V úterý policie informovala o 63leté ženě ze spolkové země Porýní-Falc, která zřejmě podcenila sílu moře na ostrově Uznojem u hranic s Polskem. Tým záchranářů bezvládnou ženu vytáhl z vody a snažil se ji resuscitovat přes 45 minut. Bohužel neúspěšně, uvedl deník Bild

Jen o pět dní dříve si chtěl dovolenou u Baltského moře užít také stejně starý muž z německé spolkové země Meklenbursko-Přední Pomořansko. Muž se odjel vykoupat do oblasti Markgrafenheide.

[chooze:article;value:568653]

​Jeho 7letou dceru ale kolem 14. hodiny odvál na nafukovací matraci vítr. Muži se holčičku podařilo zachránit. Sám už ale neměl sílu a v moři se utopil. Policejní mluvčí webu Noz sdělila, že muž dotlačil nafukovací matraci k pobřeží, aby dcera dosáhla na břeh. Pak se potopil a i přes okamžitou pomoc a pokusy o resuscitaci ze strany ostatních koupajících se ho nepodařilo zachránit.

Nedávno zveřejněné statistiky ukazují, že se v oblasti topí stále více lidí, informoval web Nord Kurier. Lidé by proto měli být opatrní a zvláště v horku nepřeceňovat své síly. 

Tragicky skončilo také koupání pro 18letého mladíka na Plzeňsku (22/7/24):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.