Agáta Hanychová našla kličku v soudním rozhodnutí. Soukup kvůli Róze běsní

[chooze:gallery;value:33613]

​Podle webu Expres.cz Hanychová obešla soudní zákaz. Ornella Koktová, se kterou Agáta spolupracuje na podcastu, o víkendu zveřejnila na facebooku společnou fotku i s Miou a Rozárkou. "K prázdninám patří zmrzka," napsala k fotografii, na níž mohou fanoušci vzácně vidět tváře Agátiných dcer. 

"Pěkně jste nad nimi vyzráli," zaznělo v komentářích. Tatínek Rozárky, Jaromír Soukup, ale reagoval zcela opačně.

"Já si nepřeji, aby moje dceruška byla zobrazována na sociálních sítích. Z mnoha důvodů, kterým soud přisvědčil. (…) Až si sama bude moci rozhodnout o sociálních sítích, mediálním zájmu, tak se rozhodne sama. Já jí budu moci jen poradit. Do té doby jsou za ni v tomto ohledu odpovědní rodiče a ti to nesmí připustit," uvedl podnikatel.

[chooze:article;value:565205]

"Já jsem vůbec nic nezveřejnila, mě se to netýká. Nebyl to můj instagram, ani jsem tam nebyla označena. Já ani nevím, že to bylo zveřejněno," řekla pro TN.cz Agáta Hanychová.

Tatínci dcer Mii a Rozárky, Jaromír Soukup a Jakub Prachař, vyhráli už dříve soudy. Hanychová od té doby musí skrývat obě dcery před internetovým světem.

"Otec svým návrhem brojí proti tomu, aby matka zveřejňovala fotografie a videa nezletilé dcery na sociálních sítích, využívala nezletilou k propagaci služeb a produktů a vtahovala ji do mediálního světa a svých veřejných výstupů," stojí v usnesení, které zveřejnil web Super.cz ihned po verdiktu soudu s Prachařem.

Hanychová je po rozchodu na pokraji zhroucení: Kašlu na matky samoživitelky (9/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.