O víkendu na silnicích zemřelo pět lidí. Nejvíc za posledních šest týdnů

Při sobotních nehodách přišli o život čtyři lidé. Tragická série začala dopoledne čelní srážkou dvou osobních automobilů u Bořitova na Blanensku. Nehoda si vyžádala dva lidské životy. Jeden člověk zemřel ještě před příjezdem záchranářů, zatímco druhý podlehl svým zraněním po leteckém transportu do nemocnice.

Odpoledne se pak stala další vážná nehodě mezi Nejdkem a Perninkem na Karlovarsku, kde se srazily tři motocykly a osobní auto. Jeden z řidičů bohužel na místě svým zraněním podlehl.

[chooze:article;value:567615]

​Čtvrtou obětí sobotních nehod se stal řidič, který ztratil kontrolu nad svým vozidlem a narazil do stromu u obce Heroltice na Jihlavsku. Na místo okamžitě vyrazili záchranáři, hasiči i policie. Řidiči už ale bohužel nedokázali pomoci.

Smutné zprávy pokračovaly i v neděli. Večer došlo k vážné nehodě u Mírova na Šumpersku, kde se srazila tři osobní auta. Jeden z řidičů na místě zemřel.

Podle průběžných statistik dopravní policie mají nehody od začátku roku už více než 260 obětí. Nejtragičtějším dnem byla letos středa 24. ledna, kdy na silnicích zemřelo sedm lidí. Víkendovou bilanci má nejhorší víkend 22. a 23. června, kdy o život přišlo sedm lidí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.