Zemřela hvězda show Růže pro nevěstu. Modelce bylo teprve 31 let

Modelka a účastnice oblíbené televizní show Hailey Merktová bojovala s rakovinou několik měsíců. V dubnu ale svým fanouškům na sociální síti oznámila, že poslední vyšetření ukázalo, že její léčba je na dobré cestě. Po transplantaci kostní dřeně doufala, že se uzdraví. Uplynulo ale šest týdnů a zákeřná nemoc se objevila znovu. Na konci července jí modelka podlehla, bylo jí 31 let. Informaci přinesl web Hollywood Reporter.

Její rodina potvrdila její odchod prohlášením na modelčině osobní stránce na instagramu. "Se zlomeným srdcem sdílíme zprávu, že naše milovaná Hailey zemřela po neutuchajícím boji s nemocí," píše se v něm. "Hailey čelila této cestě s nepředstavitelnou silou, grácií a nezištností. Její odhodlání, odvaha a vůle žít předčily vše. Poslední chvíle svého života strávila obklopena blízkými," uvedli její nejbližší.

[chooze:article;value:567904]

"Hailey bude všem, kdo ji znali, velmi chybět. Její smích, její láska a pulzující duch zanechaly nezapomenutelnou stopu v našich srdcích. Odpočívej v pokoji, Hailey," stojí dále v příspěvku.

Merktovou znala Amerika především jako účastnici televizní reality show, která je v Česku a na Slovensku známá jako Růže pro nevěstu. Objevila sev  21. sérii, kterou v roce 2017 vysílala televize ABC. Snažila se tehdy získat srdce Nicka Vialla, to se jí ale nepovedlo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Hailey Merkt (@haileymerkt)

Viall ve svém podcastu na Merktovou a její působení v show zavzpomínal. "Je to velmi smutná zpráva. I když v soutěži dlouho nebyla, pamatuji si, že byla velmi milá a laskavá," citoval ho portál USA Today

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.