Turistka ukázala realitu dovolené v Podgoře. Návrat z pláže je výzva, smějí se lidé

Video z města Podgora, které žena z Polska umístila na sociální síť TikTok, se mezi lidmi stalo velmi populárním. Je v něm záběr na auta, která stojí na parkovišti, načež se autorka s kamerou otočí a ukáže velké množství schodů vedoucí směrem do kopce. "Tři minuty od pláže, ale jsi v Chorvatsku," napsala do popisku.

@sweetdream13_ #chorwacja #croatia #wakacje ♬ original sound - Sara de Sousa

Naráží tím laškovně na inzeráty majitelů apartmánů, kteří turisty lákají na rychlou cestu k moři. Většinou ale opomenou říci, že k nim vede velké množství schodů či strmé sestupy a klikaté strastiplné cestičky. 

[chooze:article;value:566987]

S tím se ostatně ztotožňují i lidé, kteří na video pobaveně reagovali. "Cesta na pláž je ještě fajn, ale co teprve cesta zpátky..." zmínil jeden z komentujících s emoji lebky se zkříženými hnáty. "Makarská to samé, první a druhý den jsem lapal po dechu a pak už jsem ani neměl sílu dýchat," dodal s vysmátými smajlíky další.

V podobném stylu napsaly své komentáře stovky dalších lidí. Autorka ve výstupech však vidí i pozitiva. "Aspoň máme každodenní kardio cvičení," napsala na reakci jedné z komentujících, která má taktéž apartmá na kopci. "Soucítím s tebou," dodala.

Pan Bláha si koupil pobyt v Chorvatsku. Podvodníci mu ale podstrčili neexistující byt (07/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.