Lucie Vondráčková odtajnila soukromí: Zamilované chvíle u moře s Polívkou

[chooze:gallery;value:33907]

Vondráčková se se svými syny a přítelem Zdeňkem Polívkou rozhodně nenudí. Dovolenou na Krétě si zpestřili natáčením zábavných videí, kdy se přímo z letiště přenesou až k moři. "Magie, teleportování je top. Rodina, děti, láska," napsala Vondráčková na instagramu a označila v příspěvku partnera. 

Na záběrech je vidět, jak láskyplně se Polívka chová k ní i k jejím dětem. Právě jeden ze synů vymyslel, že vztah maminky a zápasníka zvěční v originálních videích. "Díky za super nápad a střih, Matyáši," pochválila Vondráčková syna.

[chooze:article;value:564140]

Zatímco mladší Adam se na záběrech rád ukázal, Matyáš si přál zůstat za kamerou. Někteří lidé se po něm ale sháněli. "Super, kde máte druhého syna?" zeptala se jedna ze sledujících zpěvačky. "Ten to točil. Nechtěl být natáčen," vysvětlil místo Vondráčkové Polívka.

Právě jeho vztah se zpěvačkou si vysloužil řadu krásných pochval. "Luci, to se moc povedlo. Já vás stále vidím jako skvělou talentovanou holku, která stepuje s Martinem Dejdarem. Super holka, nyní krásná talentovaná žena plná vnitřní síly a lásky ke svým synům a příteli," vzkázala Vondráčkové jedna z žen a popřála jí krásné léto. Jejich rodinné chvíle strávené v Řecku ocenil i manžel Ornelly Koktové Josef. "Jo!" napsal k příspěvku.

Manžel mě vždy překvapí, libuje si zpěvačka Helena Vondráčková. Podívejte se na video (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.