Krach manželství po 40 letech! Naštvaná Patrasová podává žádost o rozvod

Poslední kapka. To pro Dádu Patrasovou pravděpodobně bylo vyjádření Felixe Slováčka. Ten řekl, že se obává o život své ženy a že by měla být zbavena svéprávnosti.

"Neví, co mluví," reagovala Patrasová na dotaz redakce TN.cz. Jenže tím to zdaleka neskončilo. Patrasová se rozhodla Slováčka umlčet a podat žádost o rozvod. "Je to v jednání," potvrdila.

Slavná dvojice měla svatbu v roce 1983, před téměř 40 lety. Dáda se o svém manželovi víc bavit nechtěla. "Dokud nebudou věci hotové, tak se k tomu nebudu vyjadřovat," dodala.

[chooze:article;value:478959]

​To se ale nedá říct právě o Felixovi. Ten se v posledních dnech o Dádě vyjadřuje bez problému a kromě obav o její zdraví rozvířil i debatu o konci její kariéry.

Dohady o tom, že by zpěvačka definitivně odložila mikrofon, ale Dáda vyvrátila. "Není to pravda," odpověděla na dotaz, zda o konci kariéry skutečně uvažuje.

Kromě mediální bouře, která se v poslední době kolem Dády a Felixe rozpoutala, se ale prý dětmi oblíbené zpěvačce daří dobře. Redakci TN.cz sdělila, že se má "normálně". Záhy dodala, že se má "jako vždycky dobře".

Nehodu Patrasové vyšetřují jako trestný čin. Dáda nejspíš skončí před soudem:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.