Hanychová omylem odstartovala bizarní hru: Co by dělala po rozvodu s Dopitou

[chooze:gallery;value:33523]

​Bývalá modelka Agáta Hanychová je mimo jiné známá i pro pestrou škálu partnerů, které za svůj život vystřídala. Na konci loňského roku své fanoušky ale překvapila oznámením, že se pár měsíců po rozchodu s Jaromírem Soukupem provdala za otce svého nejstaršího syna Miroslava Dopitu.

Tím, že je do svého staronového partnera zamilovaná až po uši, se od té doby Hanychová vůbec netají. Lásku manželovi vyjádřila i roztomilým příspěvkem na sociálních sítích. "Nevím, co bych bez tebe dělala. Děkuju, že jsi, Miroslave Dopito," vzkázala své drahé polovičce influencerka.

[chooze:article;value:540009]

Řadu lidí láskyplným příspěvkem dojala. "To je tak hezký," napsala Hanychové herečka Eva Decastelo. Jenže po chvíli se pod snímkem začaly hromadit komentáře, ve kterých lidé známou divošku vzali za slovo a začali hádat, co by mohla dělat po rozvodu s Dopitou.

Začali dokonce narážet na to, že by si opět začala se svým dalším ex. "Lovila by Prachaře, co jiného asi?" reagoval jeden z jejích sledující. "Další budoucí bývalý," souhlasil jiný uživatel v komentářích. "Našla by si jiného, který by s ní byl," napsala další z žen.

[chooze:article;value:540421]

Modelčiny sledující se tak rozdělily na pomyslné dva tábory, podle některých si totiž Hanychová našla opravdu toho pravého a na její minulosti už nezáleží. "Neskutečně vám to spolu sluší. A není divu, že vám to před tím s nikým nevyšlo. Prostě to byla ta cesta za štěstím," reagovala jedna z fanynek Hanychové.

Nejsledovanější videa roku 2023: Osudy Žilkové i Hanychové (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.