Na strach o nemocnou dceru Agáta zapomněla. Dopita dostal přednost

Influencerka Agáta Hanychová má za sebou náročný týden. Péče o nemocnou dceru Rozárku jí tento týden nedala spát. "Holky, jenom tak pro info, dnešní spánek nula a jedeme zase k paní doktorce, tak nám držte palce, ať je Róze líp," vysvětlila ve čtvrtek na svém instagramovém profilu. Kvůli péči o nemocnou dcerku zrušila i plánované živé vysílání.

O víkendu ale mohla své starosti hodit za hlavu a své fanoušky potěšila několika fotkami z romantického místa na lavičce u kavárny, kde sedí se svou staronovou láskou Miroslavem Dopitou u chlazeného nápoje.

[chooze:article;value:526433]

​Jak dvojici svým svitem objímá podzimní slunce, pochvalné komentáře zmiňují nejenom to, jak jí to sluší, ale přejí jim i hodně štěstí ve znovu objevené lásce.

"Láska je strašně křehká a člověk musí hodně a hodně opatrovat, aby se nerozbila. Oběma vám přeji, abyste spolu byli napořád. Nejen kvůli Kryšpínovi, ale i proto, abyste byli jeden druhému oporou a navzájem si pomáhali a nebyli sami. Tak hodně štěstí a držte si to pevně," popřála uživatelka ajabaja45. "Sluší vám to! Konečně se našel pohodový chlap!" zní další komentář.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.