Drsná dohra po Výměně manželek. Rodiny si mimo kamery vjely do vlasů

V reprízovaném dílu Výměny manželek z 12. série, kterou ve středu večer vysílala TV Nova, se nejvíce řešila špinavá trouba, ekologie a děti. Na jedné straně mohli diváci pozorovat Marii (36), Pavla (48), Šarlotu (14) a Nereu (10) a na druhé straně sledovali Moniku (37), Štěpána (39), Natálii (11), Viktora (5) a Karla (4). 

Po prvním odvysílání obě rodiny zavzpomínaly na natáčení. "Maruška si Štěpána a děti namotala a všichni si mysleli, jak je úžasná. Já jsem to tam prokoukla za tři dny," nelíbilo se tehdy Monice. Ve Výměně se řešil hlavně její špinavý sporák, na jehož vyčištění bral Štěpán brusku. Monika v tom ale problém nevidí. "Blbý špinavý sporák. Já na tom aspoň vařím," dodala.

[chooze:article;value:426634]

​"Marie pomlouvala můj nepořádek, ale v záběru je vidět ten jejich flekatý gauč, který je raději zakrytý dekami. A má tam pět vůní, které šplíchají, aby zakryly jejich smrad," cupovala Monika na oplátku úklid Maruščiny domácnosti.

Podívejte se na video, jak na Výměnu vzpomíná Maruščina rodina:

​Osmý den se Monika se Štěpánem pohádala a skončilo to jejími slzami. "Mrzí mě ten konflikt, nechápu, proč proběhl a proč najednou začala být tak falešná. Monika měla jiné názory na všechno možné, dělali jsme všechno pro to, aby tady byla spokojená, a osmý den po nás vystartuje, že jsem ňouma, děti jsou nesamostatné a líné. Nechápu to," zavzpomínal Pavel.

[chooze:article;value:426592]

Rodiny se sice snažily nějakým způsobem kontaktovat na sociálních sítích, všechno se ale jen zhoršilo. "Monika mi psala, ať nevěřím vlastní mámě, že všechno, co mi povídá, je lež. A že je mamka falešná," popisovala Maruščina starší dcera Šarlota. Obě holky si poté na sociálních sítích Moniku zablokovaly.

Z druhé strany je pohled na situaci odlišný. "Maruška napsala mojí dceři Natálce na messenger hned druhý den a potom si nás všechny zablokovala," okomentovala situaci Monika. "Já jsem si s Šarlotkou psala měsíc," uzavřela.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.