Horoskop na středu 2. srpna: Slunce a Mars vše urychlí

Beran

Všimli jste si, jak se po vás lidé od rána dívají? Jste teď pro své okolí neobyčejně přitažliví. Jestli jste single, nechoďte s očima zapíchnutýma do země. Rozhlížejte se pořádně kolem sebe, můžete kdykoliv potkat ideální protějšek. Třeba právě dnes.

Býk    

Můžete mít dojem, že šéf nebo jiný vlivný člověk se na vás snaží najít za každou cenu nějakou chybu. Nenechte se tím vykolejit a zachovejte klid. Ve hře je něco, co je vám zatím skryto. Pracujte, jak nejlépe umíte, a zkuste si rušivého vlivu nevšímat.

Blíženci          

Podle Venuše je teď vhodná doba, abyste investovali do své image. A nemusí to vůbec skončit návštěvou kadeřníka anebo nákupem nových módních kousků. Odvažte se, navštivte odborníky a poraďte se, jak změnit svůj styl. Své okolí rozhodně ohromíte.

Rak    

I když jiné věci budou často stagnovat, finance vám chybět nebudou. Vstupujete do skvělého období a možná právě dnes už vám někdo nabídl možnost přivýdělku nebo lépe placeného zaměstnání. Takových možností budete mít v nadcházejících týdnech spoustu.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě s partnerem hodíte! Vydrží Váš vztah na věky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Slunce ruku v ruce s Marsem ženou věci do obrátek a dávají jim spád. S pomocí těchto planet dosáhnete úspěchu ve všech oblastech daleko snáze než jindy. Promyslete si, co vše byste chtěli posunout kupředu, a udělejte si na tento měsíc bojový plán.

Panna 

Vsaďte na své umění komunikace. Všechno, co souvisí s psaním, mluveným slovem i organizováním, vám teď přinese úspěch i možné rozmnožení financí. Jděte na pohovor, napište důležitý obchodní dopis nebo žádost. Nestůjte v koutě a dejte o sobě vědět.

Váhy  

Jednou z problémových oblastí měsíce srpna budou i finance. I když nepatříte k těm, kteří neúměrně utrácí bez ohledu na stav svého konta, planety vám chystají drobné pastičky. Budete muset odolávat nutkání nakupovat věci, které právě nepotřebujete.

Štír     

Pokud zaznamenáváte konflikty kvůli přebujelému egu někoho na vašem pracovišti, není divu, že vás to rozčiluje. Nenechte se však vykolejit něčí omezeností nebo arogancí. Přece neklesnete na jeho úroveň! Zůstaňte v klidu. Každá bouřka jednou přejde.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

V těchto srpnových dnech se zkuste co nejvíce vyhýbat lidem narozeným ve znamení Lva. Pokud s nimi budete muset jednat, Uran v Býku radí opatrnost. Mohou se totiž pro vás stát zdrojem málo příjemných situací. Dnes vás jinak čeká relativně klidný a pohodový den.

Kozoroh         

Nervozita z práce jako by se ve vás hromadila a nosili jste si ji domů. Dalo by se tak soudit podle toho, že ve vašem vztahu jsou poslední dobou podivné nepokoje. Jste schopni se pohádat i o dálkový ovladač k televizi. Vinu ale tentokrát nese retrográdní Saturn.

Vodnář          

I když v práci zřejmě nepřijdou žádné výraznější změny, neznamená to, že vás čeká stereotyp nebo nějaké lenošení. Sami se budete snažit najít si něco, na čem můžete pracovat. Nadřízení vám rádi svěří úkoly, které se už delší dobu nikam neposunuly.

Ryby  

Venuše ve Lvu má pro vás potěšující zprávu. Na rozdíl od minulého měsíce, kdy se k vám chovala macešsky, vás v srpnu hodlá zahrnout svou přízní. Nezadané odmění něhou a láskyplným souzněním s jejich vysněným protějškem a i zadané čeká plno lásky.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.