Margitovi se náhle přitížilo! Kvůli zdraví musel zrušit vystoupení

[chooze:gallery;value:32370]

Margitovi, který tráví léto ve španělské Málaze, se přitížilo a musel kvůli tomu překopat pracovní kalendář. Páteční koncert v Dačicích se tak neuskuteční.

"Je tady strašné vedro, přes 40 stupňů. Všude, kam vejdete, je zapnutá silná klimatizace, a tak jsem dostal silnou angínu," svěřil TN.cz slavný tenorista. "Včera (ve středu, pozn. red.) jsem měl letět do Prahy, ale to bohužel nešlo. Tak se Dačicím moc omlouvám," doplnil.

Za Margitu v pátek zaskočí zpěvák Jakub Smolík. Kdo ale o náhradníka nemá zájem, tomu pořadatelé vrátí peníze. "Pokud na koncert Jakuba Smolíka jít nechcete, na Infocentru Dačice vám oproti vstupence vrátí peníze zpět," uvedli.

[chooze:article;value:470671]

"Beru léky a v tom vedru piju čaj. Hlásí, že bude i 42 stupňů. Ani do supermarketu nelze dojít, tam je klimatizace puštěná na 15 stupňů," posteskl si Margita.

Za měsíc to bude rok, co přišel o milovanou manželku Hanu Zagorovou. Podlehla zdravotním komplikacím souvisejícím s poruchou krvetvorby, kterou trpěla celý život. S její ztrátou se stále vyrovnává.

Na léčení angíny má naštěstí Margita spoustu času. Další práce ho čeká až v listopadu.

Poslední dny Hany Zagorové. Margita odhalil, jak o zpěvačku pečovali (8/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.