Představitelku Arabely Janu Nagyovou trápí zdraví. Musela na operaci

[chooze:gallery;value:32277]

​Přestože se Jana Nagyová objevila v řadě filmů, divákům se do paměti vryla bezpochybně jako pohádková princezna Arabela. Nyní si ale bude muset od práce dát chvíli pauzu a pořádně odpočívat. Musela totiž podstoupit operaci.

"Meniskus je odoperovaný. A cítím se dobře," informovala Nagyová své příznivce na instagramu. Přidala také dvě fotografie. Na té první má levou nohu obvázanou a trčí jí z ní hadička na odvádění tekutiny. Druhý snímek zachycený o den později je už pak o něco veselejší. Obvazy jsou totiž dole a koleno má přelepené pouze náplastí.

Fanoušci ihned Nagyovou na sociálních sítích podpořili milými slovy. "Jani, tak ať jste brzy fit," vzkázal Jirka. "Přeji brzké uzdravení. Já jsem také rok po operaci, ale nic moc," napsala zase Erika. "Držím palce, uzdravte se," popřál Jan.

Známá herečka však portálu Topky.sk přiznala, že problémy měla už delší dobu. "Trápilo mě koleno už od začátku roku. V květnu na návštěvě na Slovensku jsem musela dokonce na pohotovost," uvedla Nagyová s tím, že během nákupu si klekla a už nedokázala vstát.

[chooze:article;value:215181]

​V nemocnici jí tehdy sice lékaři pomohli, operace ale byla nevyhnutelná. Nyní je rozhodnutá se dát co nejrychleji dohromady a k práci se brzy vrátit. Už za tři týdny herečku totiž čekají pracovní povinnosti v Praze.

Dáda Patrasová má pořádný průšvih. Hrozí jí až tři roky vězení:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.