Z projíždějícího auta před zraky strážníků vypadla žena. Bála se řidiče na drogách

Pondělní noc z pohledu brněnských strážníků rozhodně nepatřila mezi ty rutinní. Jedna z hlídek zrovna řešila přestupek v Rooseveltově ulici, když okolo projíždělo vozidlo, u kterého se za jízdy otevřely dveře spolujezdce. K údivu všech přítomných na vozovku vypadla žena.

"Řidič zastavil, vystoupil z auta a na ležící ženu začal křičet. Žena se zvedla a z obavy před ním žádala strážníky o pomoc," přiblížila událost mluvčí městské policie Jana Pokorná.

Třicátník měl trhavé pohyby a choval se násilnicky. Strážníci se proto rozhodli podrobit muže dechové zkoušce. "Ta požití alkoholu neprokázala, drogový test přivolaných státních policistů však muži přinesl nepříznivý výsledek," upozornila Pokorná.

[chooze:article;value:478200]

​Jaké drogy měl muž před jízdou požít, není jasné. Kvůli podezření ze spáchání trestného činu si ale případ převzali státní policisté, jak TN.cz potvrdil i jejich krajský mluvčí Bohumil Malášek.

Sedmadvacetileté ženě se zřejmě při hazardním kousku jako zázrakem nic nestalo. "Měla mírně odřená kolena, lékařské ošetření však opakovaně odmítla. Z jedoucího auta prý vyskočila ze strachu, že jí muž ublíží," vysvětlila Pokorná.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.