Krize manželství Meghan a Harryho se stupňuje. Dvojice už nic netají

Meghan Markle se zúčastnila charitativního večera pro dětskou nemocnici v Los Angeles, na kterou dorazila i řada hvězd. Nechyběla například Demi Lovato, Jamie Lee Curtis nebo Kaley Cuoco. Kdo ale na galavečeru chyběl, byl její manžel princ Harry. Meghan zvolila odvážné červené šaty s hlubokým výstřihem a poutavým rozparkem na stehnech, píšou noviny Mirror

Je to už několikátá akce, na kterou Harry a Megan nedorazili spolu. Princ Harry v nedávné době podnikl několik zahraničních cest, například do Lesotha nebo Londýna. Deník Daily Mail také informoval, že spolu nebyli ani na Harryho 40. narozeniny.

[chooze:article;value:577109]

​Svou narozeninovou noc Harry údajně strávil na túře s přáteli a o své manželce se nezmínil ani ve svém narozeninovém poděkování. Zdroje blízké manželskému páru tvrdí, že to byla Meghan, kdo pro Harryho a jeho kamarády turistický výlet objednal.

Zároveň Meghan Harryho nedoprovodila v druhé polovině září na každoroční charitativní akci filmových hvězd v Santa Barbaře. "Všichni jsme doufali, že se Meghan zúčastní jako loni, ale prý je nemocná a nemůže přijet," uvedl tehdy zdroj deníku Mirror.

Meghan Markle na charitativním večeru v Los Angeles:

Chce se princ Harry vrátit? V USA mu zpočátku fandili, řekla v pořadu TN Live Svět za hranicemi odbornice šéfredaktora časopisu Forbes Česko Irena Cápová:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.