Na obrazovky míří seriál Taneční. Těšit se můžete na hvězdné obsazení

Pozitivní seriál o nejobyčejnějších, a přitom nejdůležitějších věcech v životě. Scénář, ve kterém se dle tvůrců najde snad každý z nás. To je seriál Taneční, v němž se hlavních rolí Moniky a Oldřicha zhostili Jitka Ježková a Saša Rašilov.

"Oldřich je taneční mistr, který se snaží být mistrem a rodinným patriarchou, i co se týče jeho ženy a dvou dětí," nastínil herec Saša Rašilov. Zatímco Oldřich se snaží svou partnerku vést, Monika je žena, která je spíše přizpůsobivá. "No, a pak se najednou rozhodne, že do toho šlápne," prozradila herečka Jitka Ježková.

Jitka Ježková je velmi spořádaná a klidná, to její sestra Hana Vagnerová vlítne do seriálu jako hurikán. "Já hraju roli nevyvedené sestry, alespoň z pohledu té rodiny," popsala herečka Vagnerová.

[chooze:article;value:576755]

​Zárukou toho, že se u seriálu budete bavit, je režisér Jiří Vejdělek. "Já a tanec, o tom bych se radši nešířil. Tančím velmi rád a velmi špatně, myslím si, že brzy bude mezinárodně uznána jednotka trapnosti při tanci jeden Vejdělek," prohlásil režisér.

Těšit se můžete i na vycházející herecké hvězdy mladší generace – Annu Marii Fučíkovou nebo Daniela Žižku. Seriál Taneční startuje už tento pátek, nové díly budou k vidění i na Voyu a to každý pátek.

Saša je na roli ideální. Bude lidi štvát, ale zamilují si ho, říká tvůrkyně seriálu Taneční: 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.