Vstanete, objednáte a večer letíte. Na co si dát pozor při zařizování last minute pobytů

V tuto chvíli vrcholí první vlna last minute zájezdů, jak upozornila Okonkwo Gattuso. "První vlna se váže na léto 2024 a teď máme poslední termíny až do listopadového posledního odletu. Potom zároveň máme i last minuty už na exotické dovolené, takže se můžete už zároveň podívat na Kapverdy, do Zanzibaru, do Rás al-Chajmy a podobně," vyjmenovala.

I při last minute zájezdech je dobré si dávat na některé věci pozor. A platí to nejenom pro začátečníky. Týká se to třeba cen. "Last minuty už nejsou nejlevnější záležitostí, a kolikrát jsou dokonce i dražší než některé first minute zájezdy. Je to hlavně z toho důvodu, že je vysoká poptávka a málo kapacit. Samozřejmě potom, když například chcete vyjet zítra někam do nějakých z našich destinací a máme pořád volno, tak to už se dá potom i koupit za hezké finance," řekla.

[chooze:article;value:575895]

​A na co by si cestovatelé měli dát pozor? "Určitě doporučuji si ověřit ten hotel, který si vyberu, protože hodně často se stává, že jak klienti spěchají a chtějí rychle něco vybrat nebo rychle odjet, tak si nevšimnou, že třeba na tom hotelu nejsou dobré recenze a podobně. To teď mluvím všeobecně. Anebo samozřejmě chtějí jít na čtyři dny, ale rezervují si sedm dní. To se nám stává, že to potom měníme takhle na poslední chvíli," osvětlila Okonkwo Gattuso obvyklé problémy.

Last minute pobyty se u Blue Style dají zařídit velmi rychle. "U nás to funguje tak, že ráno se zbudíte, a když máte nápad, tak večer letíte. My umožňujeme klientům si rezervovat pobyt až šest hodin před odletem. To znamená, aby byly ty tři hodiny na nějakou administrativu a podobně, kdyby to bylo potřeba, a potom tři hodiny na to, aby se klient dopravil na letiště a zároveň se odbavil. Takže v tomto směru si myslím, že jsme hodně flexibilní, a určitě to někteří i využívají," řekla. Na celý díl pořadu se můžete podívat pod titulkem článku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.