Smrt Gotta zničila vše: Život už nebude nikdy jako dřív, pláče vdova Ivana

[chooze:gallery;value:34324]

​Vzpomínky na Karla Gotta jsou pro jeho manželku Ivanu Gottovou krásné, ale zároveň bolestné. Ačkoliv už je to už pět let, co Mistr odešel do nebe, výročí dne jeho smrti Ivanu stále děsí. "1. říjen bude pro mě navždy spojený s bolestnou vzpomínkou tvého odchodu," svěřila se Gottová na sociálních sítích.

V tento den měla ve zvyku slavit narozeniny své kamarádky Ilony Csákové, jenže s odchodem manžela její radost z oslav života vymizela. "Proto už pět let nemohu slavit narozeniny s naší společnou kamarádkou Ilonou, i když tobě by to jistě nevadilo," vysvětlila Ivana smutné souvislosti.

[chooze:article;value:576385]

Karel by jí prý ve večírcích nijak nebránil, sám si totiž života užíval plnými doušky. "Rád jsi slavil a oslavoval životy druhých. Rád sis na život se všemi připíjel. A tak i za tebe připiji k dnešním narozeninám nejen Iloně Csákové, ale také panu Jiřímu Suchému. Na život," přislíbila Gottová zesnulému muži. 

Vzpomínka na něj totiž vdovu zároveň inspiruje a hřeje. "Prožila jsem s tebou téměř dvacet let nádherného života. Byl jsi mi vším. Rádcem, oporou, inspirací. Přítelem a manželem, který mi dal dvě báječné dcery. Věřím, že jsem ti to dobro, co jsi vždy a všude rozdával, svou láskou a péčí vracela," vzkázala do nebe Ivana a zadoufala, že je na ni i na jejich dcery Charlotte a Nelly teď Gott pyšný. 

Gottovi jsem kdysi pohrozil prstem, zavzpomínal hitmaker Zmožek (1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.