Pád slovenského politika z pódia má dohru. Video nemělo uniknout, zuří

Rudolf Huliak, který na sebe upozornil sprostými nadávkami opoziční poslankyni, se vyjádřil ke svému nešťastnému pádu. Ten se odehrál na konci nedělní televizní debaty ve chvíli, když si Huliak odsunul židli. Ta se s ním ale převrátila a poslanec spadl z pódia a téměř udělal kotrmelec.

Ačkoliv se po pádu sám postavil na nohy, pro Nový čas prozradil, že ho od té doby trápí zdravotní problémy. "Od toho incidentu mě bolí hlava a pociťuji trnutí v horní části krční páteře. Pokud budou tyto problémy přetrvávat, vyhledám lékařskou pomoc," svěřil se.

Zdůraznil také, že nic takového se mu nikdy předtím nestalo. "Není možné přirovnávat tento incident ke klasickému standardnímu způsobu pádu ze židle z nepozornosti. Pódium, na kterém byla umístěna židle, nebylo zajištěno, což potvrzuje i samotný uniklý videozáznam," pokračoval.

[chooze:article;value:576277]

Ostře navíc zkritizoval to, že záznam jeho pádu unikl na sociální sítě a na televizní stanici STVR podal trestní oznámení, píše web topky.sk. "Vaše profesionalita bude předmětem budoucích jednání a trestního oznámení, které jsem podal," řekl během úterní tiskové konference redaktorce STVR poté, co se mu za pád a zveřejnění videa omluvila.

Pracovníkům televize pak doporučil, že by měli být ke svým hostům loajálnější. "Vzniklá situace nás lidsky mrzí, s poslancem Rudolfem Huliakem jsme komunikovali a věříme, že nešťastný pád ve studiu mu nezpůsobil vážnější zdravotní problémy," uvedla v prohlášení mluvčí televize Andrea Pivarčiová. Ta také sdělila, že televize bude uniknutí videa vyšetřovat.

Zkušenost s pády má i americký prezident Joe Biden (2/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.