Fanoušky znepokojil vzhled Harrisona Forda. Všimli si, že něco není v pořádku

[chooze:gallery;value:37487]

​Harrison Ford (82) se minulý měsíc na D23 Expu dočkal uvedení do Síně slávy filmové společnosti Disney, píše Daily Express. Jedná se o prestižní ocenění pro herce, kteří jsou se studiem úzce spjati. Fordovi ocenění vynesla především role ve Hvězdných válkách, kde ztvárnil postavu Hana Sola. Vedle toho ho diváci můžou z obrazovek znát i jako archeologa Indianu Jonese.

"Ztvárnil ty nejvíce nadčasové hrdiny, kteří se kdy na plátně objevili. Ale ještě předtím, než se stal kapitánem Millennium Falcona nebo dobrodružným archeologem, byl Harrison Ford, stejně jako mnozí další, ctižádostivým hercem, který přišel do Hollywoodu, aby si splnil své sny," uvedl před nástupem herce za bouřlivého potlesku Bob Iger, generální ředitel studia Disney.

[chooze:article;value:565857]

Po hercově uvedení to byl právě jeho vzhled, který ve fanoušcích vzbudil obavy. "Gratuluji, ale láme mi srdce ho vidět takhle," komentuje jeden z uživatelů příspěvek z předávání cen na sociální síti Instagram. "Nevypadá dobře," hodnotí další uživatel. Fanoušky zaujaly zejména jeho ruce. Při podpisu si dokonce musel jednu z nich podpírat tou druhou. 

Harrison Ford je hereckou stálicí a ani v pokročilejším věku se do důchodu nechystá. Pryč jsou časy, kdy jako mladík létal vesmírem nebo pobíhal s bičem po vykopávkách, ale i tak může filmovému průmyslu stále hodně nabídnout. Příští rok má ztvárnit ve dvou projektech komiksovou postavu Red Hulka.

Harrison Ford v roce 2017 málem způsobil srážku s Boeingem:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.